Friss topikok

Kémes hármas (This Means War, 2012)

Írta: ANTOR 2012.05.23. 20:24

A film teljesen rendben van, ha mondjuk nem várunk sokat, csak egy délután a csajunkkal végkép nem tudunk mit csinálni, akkor másfél óra le van tud. Ja, a film, gyenge közepes, de annak kiváló.

A történet rém egyszerű. Az van, hogy van két laza ügynök (na jó, az egyik nem annyira), akik beleszeretnek egy-ugyan-azon nőbe és nem máson megy az egyszeregy, hogy kit fog végül választani. Eredmény: a két jó barát barátsága már nem lesz olyan jó, a versengés megindul, tabuk nincsenek, legalábbis egy idő után. A nő, hogy végül kit választ, néhány akció elemeket tartalmazó "felhőtlen szórakozást" nyújtó jelet után eldönti. Édes drága jó istenem, de legalább a film végén, így hagyva valami izgalmat a nézőnek is.

Nem olyan rossz ez a film egyébként, van az a helyzet mikor teljesen vállalható, és talán letagadni sem kell, hogy láttad. A világot nyilván nem váltja meg, McG rendező sem a világ legjobbika, ami meg is látszik a film akció jelenetein, egy jobb sorozatban jobbakat lehet látni. 

A romantikával sem lett volna különösebb gond, hisz vannak ilyen filmek, amiben két fegyverropogás közt beszerzünk egy nőt is, csak itt olyan banális indokkal gyömöszölték bele a történetbe a gonoszt, hogy már-már nekem volt kínos az egész, ráadásul csak röhögni lehet az egészen, hogy mégis mi baja ennek az embernek?

A romantika, két férfi küzd a Nőért, már régen is unalmas lett volna, itt is az, csak vagy ezt a vonalat kellet volna jobban erősíteni, vagy az akciókat jeleneteket kellet volna több tartalommal megtölteni.

Főbb szerepekben Tom Hardy, Chris Pine (egyedül csak a sérója maradt meg) és aki ki sem maradhat, a romantikus filmek koronázatlan királya, akarom mondani királynője, Reese Witherspoon. Egy közös van bennük, hogy mindannyiuk lehozták a kötelezőt, de ettől senki ne várjon többet. 

Kémes hármas értékelés:

Nehéz ez, mert annyira nem rossz, csak közepes, de nyilván még az a kategória, hogy simán nézhető. Főleg, hogyha igazságos akarok lenne, azért néhány jelenetek elnevetem magam, úgyhogy nem arról van szó, hogy ne lehetni élvezni is akár, de a történet gyengesége, meg a műfaj nem igazán jó kidolgozása miatt, nem tudok 50%-l többet adni rá.  

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása