Friss topikok

A magányos lovas (The Lone Ranger, 2013)

Írta: ANTOR 2014.01.01. 13:07

Ha van film, amiről csak rosszak lehetett hallani, akkor ez az volt. Ezért is vonakodtam, hogy megnézzem, de azért akadt egy-két pozitív vélemény is, ezért bepróbáltam. Mindenben igazuk van azoknak, akik negatív felhangot ütöttek meg, hisz tényleg nem a legjobb, ennek ellenére nem szórakoztam rosszul.

The Lone Ranger.jpg

Volt itt akció, humor, akció, humor, történet nem sok, csak valami testvér bosszú, meg persze új "hős" születése. Talán legnagyobb probléma, hogy többször szétesik, belassul, lagymatag lesz. Az eleje mikor indul, na mi van, ez jó gyerekek, aztán jön majd 40-50 perc unalom, majd a végére megint felpörögnek az események, teljesen évezhető módon.

You want me to wear a mask?

Jót tett volna a filmnek, ha a vágó asztalon sokkal több rész kivágnak, feszesebbre vágják, és akkor a kasszáknál sem zakózott volna akkorát. Szóval, összességében nem váltja meg a világot, de az akció jeleneket kelően humorosak, jó azon lehet vitatkozni, hogy Johnny Depp-et megint jól elmaszkírozták, és mérhetetlen unalmas ezekben a szerepekben, de itt nem volt rossz, kifejezetten jól hozta a bolond indiánt. Armie Hammer előzőleg nem ismertem, ezért lehet jobb lett volna, ha Depp mellé egy ismertebb színészt választanak, mert úgy tűnik, hogy Depp neve már nem garancia a kassza robbantásra.

There come a time, when good man must wear mask.

Jó, többet nem hiszem, hogy érdemes írni róla, aki eddig nem látta, esetleg próbálkozhat vele, de nyilván, ha kihagya sem fog veszíteni semmit, meg arra azért készülni kell, hogy a két és fél óra a film. Érhetetlenül hosszú.

(Csak zárójelben: nem javaslom a magyarul megnézni, mert valami borzalom Depp szinkronja.)

Szólj hozzá!

Címkék: kritika western akció kaland 60 % 2013 the lone ranger a magányos lovas

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr905719913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása