Friss topikok

Don Jon (2013)

Írta: ANTOR 2013.12.31. 13:31

A film egy olyan férfiról szól, akit mindennél jobban érdekel a pornó, mert ugyan minden nőt megkap, akit csak akar, csak éppen mégsem olyan, mint amit a pornó filmekben lát. Neki pedig az kell, semmi több.

don_jon2.jpg

El lehet vihorászni, vannak jó pillanatai a filmnek, főleg, mikor lebukik néhányszor a főszereplő, hogy a szex után, mivel nem elégült ki elégé, gyorsan megnéz egy filmet, csak azért mert kell, és kész.

Főszerepet Joseph Gordon-Levitt alakítja, de felbukkan az akaratos csaj szerepében Scarlett Johansson, akinek csak jó csajnak kellene lenni, de nem mindig sikerült, ezen kívül Julianne Moore is tiszteletét teszi, mint a tapasztalt nő, aki majd felvilágosítja az eltévedt fiút, hogyan is működnek a dolgok a való világban.

Szóval, nem mondom, hogy nem láttam ettől jobb vígjátékot, de a kategóriáján belül nem rossz darab, nem is hosszú, úgyhogy pont akkor lett vége, mikor már kezdett sok lenni.  

Szólj hozzá!

Címkék: kritika vigjatek 70 % 2013 don jon

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr575718751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása