Friss topikok

A Védelmező (The Equalizer, 2014)

Írta: ANTOR 2015.01.12. 11:52

Korrekt akció mozi, de semmi több. Nem támasztottam semmi elvárást a film elé, hisz tudtam, legyen bármennyire is sablonos történet Denzel Washington-ban meglehet annyira bízni, hogy kihozza a legjobbat magából.

the-equalizer-1.jpg

Így is lett, hisz a film tényleg sablon témára épül, de nem rosszul megvalósítva. Az is igaz persze, hogy ez nagyban köszönhető Denzel jó játékának, mert a történet nem nagy durranás. Az orosz maffia lerágott csont már egy ideje. 

A film elején lassú tempóval vezeti fel, hogy lesz egy magába forduló emberből az elesettek védelmezője. Mert Denzel karaktere nem akar ugyan komolyan senkin segíteni, de sors úgy hozta, akkor mért ne. Először egy fiatal prostit óvja meg a bajtól, utána le is állt volna, de az orosz maffia nem így gondolta. 

Szóval, nézhető, de nem ez a film fogja megreformálni a műfajt, de Denzel miatt mindenképp érdemes próbálkozni vele, még ha nem is biztos, hogy mindenki elhiszi a hatvan pluszon főszereplőnek a keménységét. 

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 kritka 70 % The Equalizer Védelmező

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr947064217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása