Friss topikok

Gyakornokok (The Internship, 2013)

Írta: ANTOR 2014.01.01. 15:11

Ha ha ha, Google reklám, image film, hogy mennyire jó ott dolgozni, igen, a film arról szól, hogy mekkora királyság lehet bekerülne egy olyan céghez, mint a kereső óriás, ráadásul úgy, hogy nincs is semmilyen infós előéleted, a korban is benne vagy, teljesen életszerű nem?

The Internship1.jpg

A történet nyomokban sem tartalmaz újdonságot, kreativitás minimális csirája sem található meg. Két laza házaló ügynök elveszíti a munkáját, és hát hol próbáljanak szerencsét, természetesen a Google-nél, hisz, tudjuk már rég óta, Amerika a lehetőségek mekkája, így nyilván egy 40-es figuráknak is lehet szerencséje, úgy, hogy a mai technikákhoz finoman fogalmazva is ügyetlenek.

Welcome to Google.  This will not be your average internship.

Ja, és vígjátákról beszélünk, aminek Owen Wilson és Vince Vaughn páros koronázatlan királyai. Itt is megmutatják fergeteges, könnyet fakasztó humorjukat, csak úgy záporoztak a vicces jelenetek, geeg szövegek. Na nem, sajnos nem, érzésem szerint a páros elfáradt, Vaughn mindig ugyan azt a nagy dumájú figurát hozza minden filmjében, talán Wilson próbál színészkedni is egy keveset, de ez sem segít a filmen valójába. Ritkán volt olyan alkalom, mikor egy cseppet elmosolyodtam, de összességében nem találtam humorosnak a filmet, annak ellenére, hogy szó sincs arról, hogy rossz lenne, csak jobb is, humorosabb is lehetne, ha már vígjáték.

Egyszer meglehet nézni, elvan vele az ember, de azon mód elfelejti, mert nem egy emlékezetes darab. 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika vigjatek gyakornok 50 % 2013 the internship

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr465720018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása