Friss topikok

R.I.P.D. - Szellemzsaruk (R.I.P.D., 2013)

Írta: ANTOR 2013.12.31. 15:03

Csak rosszat olvastam erről a filmről, mondom, csaknem lehet ez olyan gáz, de az. De szórakoztatóan ám, szinte az az érzése az embernek, hogy direkt készítették ilyenre. Ha ez a helyezett áll fent, akkor jó, de minden bizonnyal nem, úgyhogy, nem is tudom, nekem tetszett.

ripd.jpg

Biztos, ami biztos, mivel ötlet nem sok volt, le is koppintották a Sötét zsarukat, az idegenek mindenhol ott vannak, csak itt nem idegenek hanem halottak, akiket már meghalt rendőrök kaszniznak be a jól megérdemelt helyükre. Hallott az legyen teljesen hallott, ne csak amolyan tingli-tangli módon.

Officer Walker, welcome to the afterlife.

A történet úgy ahogy van nem egy nagy ötlet, a megvalósítás is hagy kivetni valót maga után, de ettől még el is lehetne tekinteni, ha történetesen a kémia a két főszereplő (Jeff Bridges, Ryan Reynolds) között működne, de nem, csak nagyon nagyon ritkán. Viszont azon röhögtem, hogy hogy néznek ki valójában, mert ugye az élő emberek nem ugyanazt látják, mint ők. 

A végső verdict, nem egy nagy film, és akkor még finoman fogalmaztam, de azért rosszul sem szórakoztam. 

1 komment

Címkék: krimi akció vigjatek 60 % kritka 2013 szellemzsaruk r.i.p.d

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr955718928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.02. 09:25:30

így van, sima mib nyúlás, de abból is a gyengébb fajta. :S
süti beállítások módosítása