Friss topikok

Harcban élve (Homefront, 2013)

Írta: ANTOR 2014.07.04. 19:28

Jason Statham megint akciózott egyet és azt kell hogy mondjam, hozza a szokásos formáját, amit megtett már a közelmúltban itt és itt, na meg itt is. Az a közös ezekben a filmben, hogy biztosan hozza a tökös, a kemény, nyomban meghalsz, ha rám nézel figurát. A Harcban élve viszont többnek látszott, mint ami végül lett, pedig még James Franco is szerepel benne.

homefront.png

A történet annyira nem érintett meg, hisz kb. címszavakban elmesélhető az egész: beépült zsaru, banda vezér sittre vág, családi tragédia, költözés, új város, helyi és múltbéli problémák, dirr,durr, csitt,csatt...

Amit nem igazán tudok még most sem, hogy James Franco mit csinált ebben a filmben. Az előzetesben úgy próbálták eladni, mint egy vidéki kemény legényt; ő lesz az a helyi vagány, aki egy kicsit megtudja sebesíteni Jason Stathamet. Hát nagyon nem, mert csavartak egyet a sztorin, ami nem feltételen jelent minőségi ugrást. Szóval Franco helyet egy random csúnya arcút is találhattak volna. De hát a plakáton mégis több marketing értéke van, mint egy nevesincs senkinek.

Szóval, aki tudja, akarja, van ideje, nézze meg, oszt majd meglátja, vagy válasszon ki az elmúlt évekből egy Statham filmet és garantálom, hogy látta az összeset. Amiben nyilván jó Jason, hogy ezeket a figurákat, mint egy jó iparos, megbízhatóan hozza. Ez a film, hogy is mondjam, nézhető, fogyasztható, akció nyomokban tartalmaz, de szépen kérlek Jason, a fegyver jól áll a kezedben, de dráma az arcodon annál kevésbé, ezért az utóbbiból több, az előbbiből viszont minél kevesebb.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika trailer akció 60 % 2013 harcban elve

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr336473877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása