Friss topikok

Parker (2013)

Írta: ANTOR 2013.09.21. 10:52

Igazából közepes film lett, csak ha már megnéztem, ne menjen már kárba az a másfél óra, írok róla pár sort. Az igazság az, hogy a Jason Statham mostanában egy kaptafa filmekkel jön ki, és most sem sikerült önmagát meghaladnia. Ezt a cselekményt is láttuk ezerszer, ha nem többször, így csak egy nagy ásítás az egész.

parker1.jpg

A történet nem igazán nyújt sok izgalmat, amit egy igazi akció fanatikus ne látott volna már ezer egy filmben a múltban. A sztori egy profi tolvajról szól, akinek elvei vannak, amit minden körülmények között betart, de egy rablás során átdobják a palánkon, ő neki nem marad más csak az elvek mindenek felet, az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, csak az rossz fiuk nem tudják ezt.

Statham rutinból hozza megint a kemény srácot. Mostanában minden elvállal, amit elé tolnak, de nem hiszem, hogy ilyen filmekbe részt kellene vennie. Mert mit tud hozzá tenni, mint amit például a Válogatott gyilkosokban vagy a A biztonság zálogában ne láttunk volna, hisz ezek egyszerű, egy rugóra készült filmek. Sajnos ez a helyzet a Parker-al is. Ráadásul még unalmasan is megcsinálva, hisz az akció részek keveset képviseltetik magukat, talán az első félóra még elég jól indul, mikor a Statham bajba kerül, de a bosszú, már nem csigázott fel egyáltalán sem. De, valakinek esetleg vigaszt jelenhetett Jennifer Lopez minden kétséget kizáró színészi nagysága, ha értitek mire gondolok. Nem(?), tudjátok ő az az énekes-színésznő aki tomporáról híres széles e világon. 

Parker értékelés:

No, ez a film sem váltja meg a világot, egyszer nézhető mozgókép lett, de szigorúan akkor, ha az ember unatkozik.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika parker akció 50 % 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr865526725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása