Friss topikok

Terminátor nosztalgia

Írta: ANTOR 2008.12.27. 10:58



Ma ilyen Terminátor napot tartva, legalábbis trailerek alkalmazásával, amikben nagyon jól nyomon lehet követni a történetet, és a számítógépes CGI használatát. Már csak azért is gondoltam, hogy ez a napot erre szánom, mert Arnold Schwarzenegger James Cameronal karöltve megalkotta a tökéletes hangulatot, drámát árasztó akciót, és sci-fiit. A Terminátor 1-2 ma márt tudjuk, hogy kultusz filmként van elkönyvelni, és természetesen nem véletlenül.
A Terminátor 3 szerintem Andy Vajna közreműködésével már egyes pontokon a filmnek felér egy paródiájával.

A Terminátor 4 meg egy számítógép effektekkel összerakott valami lesz, és meglátásom szerint, habár ne legyen igazam, a hangulatot biztos nem adja vissza, a túlzásba vitt effektek használatával nem lesz több, mint egy látvány film. Christian Bale-el semmi gondom nincs, korunk nagy színészi, és még nagyobbá is válhat, de nem látom benne John Connort.

 

Tehát a tovább gomb mögött megnézhető a összes régebbi(nosztalgia címszó alatt), és mostani legújabb trailer is:

Terminátor - Halálosztó
 


Terminátor - Az ítélet napja
 


Terminátor - A gépek lázadása
 


Terminátor - A megváltás
 


Remélem egy kis utánérzésre jó volt, vagy ha valakiben felkeltem az érdeklődés a régi részek iránt és megnézi még egyszer, vagy aki még esetleg nem látta volna, annak kötelező jelleggel megtekintésre ajánlót, főleg az első és a második rész.

Mára ennyit, és nem maradt más, minthogy elsüssem a filmben elhangzó egyik leghíresebb mondatott: I’ll BE BACK!

 

Szólj hozzá!

Címkék: trailer nosztalgia terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr58843561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása