Friss topikok

Robotzsaru (RoboCop, 2014)

Írta: ANTOR 2014.07.04. 14:57

Nem fogok hosszan értekezni róla, mert szerintem egyáltalán nem rossz film, csak éppen írni sincs sok mindent róla. Az eredeti RoboCop-ra már nem is emlékszek, csak az tudom, hogy anno láttam, de konkrétan miről is szól, arról csak haloványka emlékek derengenek. De nem tévedhetek nagyot, ha azt gondolom, hogy több egyezést mutat a most tárgyalt darabunkkal. 

Robocop (2).jpg

A film kellően pörgős ahhoz, hogy ne aludjon be az ember se mellette, se alatta. Voltak egészen kellemesen, jól megkoreografált akció jelenetek. Amivel végül is elszúrták egy kicsit, az a főellenség hiánya. Igazán írhattak volna egy méltóbb rossz arcot is. A legidegesítőbb karakter címet a feleség megérdemelten gyűjti be. 

A főszereplő ember az elején vékony jégen táncolt a komolyan vehető robotzsaru szerepben, de aztán megkapta a fémvázat, onnantól kezdve bárki lehozta volna.     

Szóval, annyi lenne most hirtelen, megtekintése ajánlott, csalódás faktor piros zónában mozoghat, de éppen hogy elviselhető mennyiségben. Egyébként mialatt néztem, teljesen olyan volt, mintha a Dredd-t látnám  egy az egyben, kb. minőségben is hasonlók. További szép napot!

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció robotzsaru sci fi 2014 robocop 70 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr86028634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása