Friss topikok

Dredd (2012)

Írta: ANTOR 2013.01.02. 18:58

Érdekes, hogy néhány filmmel hogy elbánik a sors. A Dredd is sokkal többre érdemes, de a pénztáraknál úgy elhasalt, hogy öröm volt nézni.

dredd_final.jpg

Hibába minden rossz hír, írás, de a maga módján szórakoztató. A történet nem egy Tojsztoyi magasság, de van benne potenciál, mert ugye az emberiség idő kérdése, de valamilyen módon kihúzza maga alól a talajt, és amit itt felvázoltak mit lehetőséget, simán el tudom képzelni. Szóval, a film egy olyan korban játszódik, mikor az emberiség beszorul a saját csapdájába, egy jó nagy, piszkos, bűnben elő városba, ami körül már csak a pusztaság, a szikár talaj jelzi, hogy nincs menekvés. Nos, ilyen helyen dolgoznak a bírók, akik próbálják fen tartani a rendet, már amikor sikerül, és nem ejtik őket csapdába. 

Ami nagyon tetszett, hogy milyen realistán sikerült bemutatni a mocskot, ami a beton dzsungelben egyre jobban elburjánzik, és ami a legjobb volt, akire egyszer egy bíró kimondja a halálos ítéletet, akkor az bizony nem fog több ibolyát szagolgatni. Akció jelenetek ütöttek, mostanában nem láttam ilyen jól megkomponált halálokat. A legfontosabb, hogy nem volt üresjárat, például a felesleges romantikázástól is megkíméltek. Viszont a főszereplővel jól kicsesztek, mert egész film alatt viselte az a hülye sisakot, ami megmondom őszintén nem hiszem hogy olyan nagy szükség volt, úgyhogy leeshetett volna a fejéről, hogy kicsit személyesebb legyen a film, de nem, az oda volt ragasztva végig.

Mivel nem 3D-ben néztem, így nekem negatívak voltak azok a jelenek, amik csak is azért kerültek bele, mert film 3D-s. De, annyi baj legyen. 

Dredd érékelés:

Nos, én jól szórakoztam. Különösebben nem vártam a filmtől semmit, de akció jelenetek nem voltak rosszak, a látványra sem lehet különösebb panasz, Karl Urban (Dredd) ugyan nem tudta megmutatni magát, mint színész, mert a maskara nem engedte, de majd legközelebb. Addig is én ajánlom, aki látni akar akció, ilyen ínséges időkben. 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció 2012 dredd 80 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr224992297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása