Friss topikok

Fűrész 5. (Saw V, 2008)

Írta: ANTOR 2008.12.01. 00:57

Én személy szerint sokkal rosszabbra számítottam, de attól függetlenül még ez a leggyengébb Fűrész, amit valaha legyártottak. Tulajdonképpen semmi meglepetést, nagy csinnadratta fordulat nem volt észre vehető, ez a semmilyenség gallyra is vágta az égész fesönt. Szerintem most kéne abba hagyni, mert ennek nagyon izzadság szaga volt!


 
Nem mondom ki rendezte, még a sztorit is kihagynám, teljesen lényegtelen, hogy leírom ki mit csinált, meg elég fáradt is vagyok hozzá.

Most tényleg hagyjuk, hogy a színészi játék gyenge, meghalni egyébként sem kell nagy tehetség. Csak itt az van, hogy az indokok teljesen a levegőbe lógnak. Nem érzem miért is kel itt embereket ölni. A sok logikátlanságok már nem is említem, volt dögivel. Pedig én Fűrészel (itt az első részre gondolok), be kell vallanom ősszintén, elejét, és úgy az egész hangulatát a filmen nagyon unalmasnak találtam, de a vége kárpótolt mindenért, mert azt hiszem ilyen fordulatra illyes fajta műfajt képviselt filmek között nehéz lenne találni. Innen jött a siker, és egyre jobban eröltett folytatások, ami átfullad egyre kegyetlenebb gyilkolászásba, különböző indokok miatt, ráadásul egyre gyengülő színvonalat képviselve.

Sajnos azt tudom mondani, ez egy rossz alkotás és van egy olyan érzésem, hogy ebből már nem is lehet jobbat kihozni, ezért mondom - itt és most - ,viszonylag a csúcson kell abbahagyni. Perszer, süket fülekre fog találni, mert siker volt, úgyhogy a következő halovin megint Fűrésszel kell ünnepelni. Tudom, hogy én nem teszem, nekem ennyi ebből elég volt. Köszönöm a figyelmet.

20%

1 komment

Címkék: kritika horror 2008 furesz 5 20 %

süti beállítások módosítása