Friss topikok

Új külső!

Írta: ANTOR 2009.08.16. 19:17

Az oldal felvett egy új külsőt, ami már rég rá is fért. Egyébként nem gondolom véglegesnek, még finomítások lesznek bőven, de most így egyenlőre ennyit. Egyébként lehet véleményezni, ha esetleg valakinél kiverte volna a biztosítékot, csak nyugodtan szóljon.

 

1 komment

Címkék: benyögős

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr431313429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.16. 23:18:36

Nekem alapvetően tetszik, viszont szerintem egy kissé túl fekete-fehér. Lehet, hogy ez is volt a koncepció. De szerintem még sokat dobna rajta, ha mondjuk a felső menücsíknak lenne egy a blogot meghatározó színe. Vagy hasonló hatás elérhető a háttérrel is. Nálunk például szintén a szürke árnyalatai dominálnak, de ezért került mellé a világoskék és a narancssárgás vörös árnyalat, amik a bejegyzéseket meghatározó stílusokban is megjelennek. Természetesen ez csak tanács, illetve saját vélemény. Igazából egyéni preferenciától is függ.
süti beállítások módosítása