Friss topikok

Hansel & Gretel: Witch Hunters - Red Band Trailer

Írta: ANTOR 2013.01.04. 21:10

juncsi&juliska.jpg

Ez már rögtön a második és az utolsó is egyben. A trailer nem tököl, jó véresre sikerült a modern Jancsi és Juliska kalandjai, akik minden olyan boszorkányt el akarnak pusztítani, akik gyerek korukban a frászt hozta rájuk. Főszerepben Jeremy Renner (The Bourne Legacy), és Gemma Arterton (Clash of the Titans). Hogy a film milyen minőséget képvisel, biztos nem a színészeken fog múlni, hanem inkább a rendező személyén (Tommy Wirkola - Náci zombik), aki eddig valami náci zombis filmet rendezett, ami nem igazán jó előjel, de ha valaki esetleg látta a filmet, jelezze, hogy egy örök klasszikussal állunk szembe. A videó erősen 18 pluszos, én szóltam.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer boszorkányvadászok hansel & cretel : witch hunters - red band

Side Effect trailer

Írta: ANTOR 2013.01.04. 20:52

Side-Effects.jpg

Steven Soderbergh (Magic Mike) legújabb rendezése, amiben egy fiatal lány kap egy új kisérleti stádiumban lévő gyógyszert, amit még hivatalosan forgalomba sem hoztak. A kezelésnek nem várt mellékhatásai lesznek. Főszerepben Rooney Mara, aki feltörekvő színésznők közül mindenképp a jobbak közé tartozik. Főleg mióta A tetovált lányban olyan jól hozta a tetovált lány szerepet.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer side effect

A Good Day To Die Hard végső trailerre

Írta: ANTOR 2013.01.03. 20:17

a-good-day.jpg

John McClane már sokadjára mutatja meg, hogy vele semmiképp sem érdemes ujjat húzni, mert abból oltári rossz napja lesz a bűnöző arcúaknak, de azok csak nem tanulnak. Ráadásul családi vállalkozásba most már a fia is részt vesz, ami végkép semmi jót nem jelent rosszban sántikálóknak. Egyébként a trailert remélem nem gondolták komolyan, valami hihetetlen idegesítően van összevágva, olyan mintha az egészet láttam volna már. A film ennél csak jobb lehet. 

Szólj hozzá!

Címkék: trailer a good day to die hard

Röviden: Szalmakutyák (Straw Dogs, 2011)

Írta: ANTOR 2013.01.03. 14:51

Rögtön egy vallomással kell kezdenem, mert az eredetit nem láttam, így nem is tudnám megmondani, hogy melyik a jobb, de a mostani darabról biztos állíthatom, hogy nem rossz, sőt.

straw_dogs1 (2).jpg

A film arról szól, hogy egy házaspár nyugalomra vágyik, ezért leköltöznek vidékre, ahol szembe találják magukat a nem éppen kifinomult stílusokról ismert vidéki emberekkel. Az ok amiért pont ide jöttek, mert a feleségnek meghalt az apja, az üresen álló ház meg pont kapóra jött, meg a nyugalom szigete, vagy mégsem...  

A film első fele lassúnak lehetne mondani, de mégsem unatkoztam, mert remekül lehet érezni a feszültséget, még akkor is, ha a színészek nincsenek mindig a helyzet magaslatán - főleg a feleség - egyes jelenetekben. A vége pedig tartalmaz elég izgalmat, hogy azt tudjam mondni, hogy nem unatkoztam egy percet sem. 

Nyilván klisék tárháza a film, emelet sok sorozatokból ismer színeszekkel operálnak, de simán nézhető.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika thriller 2011 70 % szalmakutyák straw dogs

Vehicle 19 trailer

Írta: ANTOR 2013.01.02. 19:41

The wrong place, at the wrong time.

Paul Walker irtózatos nagy bajba kerül Dél-Afrikában, miután pont azt az autót sikerül neki kibérelni, amit pont nem kellet volna.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer vehicle 19

Mi a helyzet 2013-al?

Írta: ANTOR 2013.01.02. 19:16

Az biztosan, hogy filmekkel elleszünk látva rendesen, de azt azért remélem, hogy minőségben fölé tud nőni a tavalyi évnek, mert sok volt ott a drága idő, legalábbis sok filmnél nehéz volt az akadályt megugrani. Itt is van egy videó összeállítás, ami több kevesebb sikerrel, de megmutatja mit fogunk látni a mozikban. Reméljük a legjobbakat.

Szólj hozzá!

Címkék: video trailer

Már el is felejtetted?

Írta: ANTOR 2013.01.02. 19:05

Nem emlékszel mit láttál 2012-ben, mert olyan messze volt már az, nofene, nincs itt semmi gond, itt van ez a hat perc és az emlékeid morzsáid rögtön vissza fognak térni. A tovább mögé érdemes kattintani!

Szólj hozzá!

Címkék: video trailer

Dredd (2012)

Írta: ANTOR 2013.01.02. 18:58

Érdekes, hogy néhány filmmel hogy elbánik a sors. A Dredd is sokkal többre érdemes, de a pénztáraknál úgy elhasalt, hogy öröm volt nézni.

dredd_final.jpg

Hibába minden rossz hír, írás, de a maga módján szórakoztató. A történet nem egy Tojsztoyi magasság, de van benne potenciál, mert ugye az emberiség idő kérdése, de valamilyen módon kihúzza maga alól a talajt, és amit itt felvázoltak mit lehetőséget, simán el tudom képzelni. Szóval, a film egy olyan korban játszódik, mikor az emberiség beszorul a saját csapdájába, egy jó nagy, piszkos, bűnben elő városba, ami körül már csak a pusztaság, a szikár talaj jelzi, hogy nincs menekvés. Nos, ilyen helyen dolgoznak a bírók, akik próbálják fen tartani a rendet, már amikor sikerül, és nem ejtik őket csapdába. 

Ami nagyon tetszett, hogy milyen realistán sikerült bemutatni a mocskot, ami a beton dzsungelben egyre jobban elburjánzik, és ami a legjobb volt, akire egyszer egy bíró kimondja a halálos ítéletet, akkor az bizony nem fog több ibolyát szagolgatni. Akció jelenetek ütöttek, mostanában nem láttam ilyen jól megkomponált halálokat. A legfontosabb, hogy nem volt üresjárat, például a felesleges romantikázástól is megkíméltek. Viszont a főszereplővel jól kicsesztek, mert egész film alatt viselte az a hülye sisakot, ami megmondom őszintén nem hiszem hogy olyan nagy szükség volt, úgyhogy leeshetett volna a fejéről, hogy kicsit személyesebb legyen a film, de nem, az oda volt ragasztva végig.

Mivel nem 3D-ben néztem, így nekem negatívak voltak azok a jelenek, amik csak is azért kerültek bele, mert film 3D-s. De, annyi baj legyen. 

Dredd érékelés:

Nos, én jól szórakoztam. Különösebben nem vártam a filmtől semmit, de akció jelenetek nem voltak rosszak, a látványra sem lehet különösebb panasz, Karl Urban (Dredd) ugyan nem tudta megmutatni magát, mint színész, mert a maskara nem engedte, de majd legközelebb. Addig is én ajánlom, aki látni akar akció, ilyen ínséges időkben. 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció 2012 dredd 80 %

süti beállítások módosítása