Friss topikok

Red Dawn (2012)

Írta: ANTOR 2013.04.23. 19:41

Pedig lett volna ebben a filmben nem kevés potenciál, mert kit nem érdekel az olyan téma, amiben az amcsikat egy kicsit megfingatják. Nos, a filmben ez történne, csak nem olyan formában, ami elvárható lenne.

red_dawn.jpg

Ugyan hosszan nem akartok a filmmel foglalkozni, de azért a történet valami oknál fogva nem rossz ötlet, olyan alap,  nem nehéz kigondolni, csak a jól kell megvalósítani. Nos, ott tartunk, hogy egy szép reggel, észak-koreaiak megérkeznek az USA légterébe, akik nem barátságot akarnak kötni, hanem le akarják igázni a nagy Amerikát. 

Sikerült, jó hogy. Minden simán is megy, csak ne lenne az csöpögő amcsi hazafiasság. Nos, itt véget is ért az "idegen" invázió, mert ezzel az érzéssel senki nem tudja felvenni a versenyt. 

Verbuválódik egy kisebb csapat, van itt mindenféle ember, csak ép olyan nincs, aki tényleg komolyan vehető lenne egy valós krízis helyzetben. Ugyanis nem igen valószínű, hogy egy tucatnyi ember sakkban tudna tartani egy jól szervezett ellenséget, főleg nem egy barlangból. 

A film eleje elég jól indul, a közepe táján már nem is tudom mi van, a végéről meg jobb nem is beszélni. Mert ott mindenki nagyon elfáradhatott, az ötletek is elfogytak, a forgatókönyv itt már nem is létezik, a színészi játék is elég pocsék ahhoz, hogy nem tudjam ajánlani a filmet. 

Nos, nem sok jót tudtam mondani a filmről, megnézni nem igazán érdemes, de ha valaki végképp nem tudja az idejét elütni másként, akkor talán meg lehet vele próbálkozni.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció 2012 40 % red dawn

süti beállítások módosítása