Friss topikok

That Awkward Moment 4 karakter videóval támad

Írta: ANTOR 2014.01.03. 07:57

Nohát, négy darab karakter videó. Bemutatja a srácokat ebben az erotik.. khmmm .. akarom mondani romantikus komédiában, amiben küzdenek az élet nagy kérdésivel, amik mindenkinek az életében megválaszolásra várnak, még pedig merre van az előre? Hogy erre a választ megtudjuk-e, nem tudni, de a film minden bizonnyal nem lesz rossz, hisz szerepel a filmben Zac Efron! Mondom, minden gonosz felhangtól mentesen, igen, tényleg. A tovább mögött a videók, meg pluszba, ha eddig nem láttad volna az előzetes, azt is lehet csekkolni.

Egyébként, csak érdekesség képen szeretném megjegyezni, hogy magyar fordítók - a filmnek a címénél - megint kitettek magukért, a következőt sikerült - gondolom éjszakába nyúlóan - kitalálni: Csajkeverők. Hát ez fantasztikus, szerények az eszközeim, de azért egy virtuális vállon veregetést feltétlen megérdemelnek a fiuk-lányok. No, mindegy, sok beszédnek sok az alja, a maradék videókért kérlek klikk a továbbra!

Szólj hozzá!

Címkék: video trailer that awkward moment

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr455721944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása