Friss topikok

Eden Lake (2008)

Írta: ANTOR 2008.11.25. 23:30

Nahát emberek, aki egy igazi horrort akar látni, akkor az Eden Lake remek választás. Minden van itt, szerelem, suhanc kölykök, rohanás, gyilkosság. Kegyetlenséget még véletlenül sem aprózza. Úgyhogy akinek vevő a gyomra az ilyesmikre, akkor fel az agarakkal, és nézni ezerrel. Egyébként nem véletlen hogy a rottentomatoson is 82%-on áll a film, mert a maga műfajában tényleg jó.



A rendező székben James Watkins-on, akinek ez az első rendezése, hát nem kezdet rosszul be az emberünk. Valószínű kicsit ráedzett a Barlang 2-re, mivel ő fogja rendezn és írni. Ezek után azt hiszem nem lesz gondja vele és talán nekünk sem.

A történet szembonjából egy szerelmes párol szól, akik az Eden Lake tóhoz mennek kirándulni, csak összefutnak egy bandával, akik nem nézték jól szemmel az ottlétüket, és könnyebbnek látták őket eltenni láb alól.
Nekem az eleje kicsit lassú volt, de az hiszem a többire nem lehet panasz, mert ténylegesen nem tudod levenni a szemedet a filmről, teljesen át tudod érezni amit láttol, a kegyetlenséget, a menekülést a halál elől, és mindez burkolva egy nagyfokú brutalitásban.

Mint mondtam is, ha valakinek beveszi a gyomra, akkor egy igazán korrekt angol alkotás láthatunk, még úgy is, hogy sok újat nem hozz a film, de mivel tudtam azonosulni a főhőssel, és drukkolni neki, ezért nekem már megérte megnéznem.

80%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika horror 2008 eden lake 80 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr46788874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása