Friss topikok

Sasszem (Eagle Eye, 2008)

Írta: ANTOR 2008.12.28. 16:42


Erre a filmre is igaz, a technikai megvalósítással szinte semmi gond, de maga a sztori harmat gyenge. Legalábbis itt, mert hogy lerágott csont, sok helyen hasonlót láthatunk (Van Damme-nak is van hasonló), ebből a szempontból sok újra semmiképp ne számítson senki. Tele van a film hich-tech cuccokkal, meg ugye az a dolog, hogy mindenkit lehalhatnak, még az illemhelyre sem mehet az ember kábelt fektetni, mert a Nagy Testvér mindent figyel. Ebben manapság semmi meglepő, vagy újdonság nincs.



„Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztő történet halad, a két átlagemberből az ország két legveszélyesebb bűnözője lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.”

A színészek, hát igen, Shia LaBoeuf gyereknek most tolják a szekerét, pedig egy átlagos színésznek tartom, és nem hiszem, hogy ebből ki fog törni valaha, de ne hamarkodjuk el, majd meglátjuk. A filmbeli teljesítménye közepesnél semmiképp nem jobb, mondjuk az eljátszotta, amit mondtak neki. Michelle Monoghan meg szép, mint mindig,de mint anyuka, aki vaskörömmel védelmezi, aggódik a gyereke után nekem személy szerint nem jött be. Aki valami értékelhető dolgot letesz az asztalra Billy Bob Thornton, az FBI-os fickó szerepében jól, hitelesen alakít, habár nem értetem, miért kellet ilyen áldozatot hoznia a filmben(aki látta érti mire gondolok).

Mint írtam is megvalósítással semmi gond, pörgős akció, a feszültséget sikerül a végéig több-kevesebb sikerrel fenntartani
(itt a kevesebb annyi, hogy túlságosan hamar kiderül ki/mi a hunyó, így némi érdektelenség lesz úrrá a film végéig). A kidolgozott jelenetek szépen vannak adagolva, erről csak pozitívat tudok mondani.

Tehát aki történetileg lerágott csontnak számító akció/thriller akar nézni, látványosnak mondott jelentekkel, akkor én javallom, ha ennyi elvárással ül le biztos nem fog csalódni.

60%

2 komment

Címkék: kritika akció thriller 2008 60 % sasszem

Terminátor nosztalgia

Írta: ANTOR 2008.12.27. 10:58



Ma ilyen Terminátor napot tartva, legalábbis trailerek alkalmazásával, amikben nagyon jól nyomon lehet követni a történetet, és a számítógépes CGI használatát. Már csak azért is gondoltam, hogy ez a napot erre szánom, mert Arnold Schwarzenegger James Cameronal karöltve megalkotta a tökéletes hangulatot, drámát árasztó akciót, és sci-fiit. A Terminátor 1-2 ma márt tudjuk, hogy kultusz filmként van elkönyvelni, és természetesen nem véletlenül.
A Terminátor 3 szerintem Andy Vajna közreműködésével már egyes pontokon a filmnek felér egy paródiájával.

A Terminátor 4 meg egy számítógép effektekkel összerakott valami lesz, és meglátásom szerint, habár ne legyen igazam, a hangulatot biztos nem adja vissza, a túlzásba vitt effektek használatával nem lesz több, mint egy látvány film. Christian Bale-el semmi gondom nincs, korunk nagy színészi, és még nagyobbá is válhat, de nem látom benne John Connort.

 

Tehát a tovább gomb mögött megnézhető a összes régebbi(nosztalgia címszó alatt), és mostani legújabb trailer is:

Szólj hozzá!

Címkék: trailer nosztalgia terminator

A házinyuszi (The House Bunny, 2008), meg egy kicsi Kis Vuk

Írta: ANTOR 2008.12.25. 18:16

Mielőtt rátérnék a filmre, előtte elmondom, hogy sikerült megnéznem tegnap esete az RTL-en a Kis Vuk förmedvény. Na nehogy az higgye valaki, hogy végig szenvedtem, közel se, egészen 14 percet bírtam ki. Nem vagyok már gyerek, de amit ott abba a pár percben próbáltak nekem eladna, hát, ilyen igénytelenséget, és ráadásul elköltöttek ere 1.4 milliárdot. Valaki jól meggazdagodott az egyszer biztos. No de mindegy, erről ennyit, most pedig jöjjön a Házinyusziról a mondani valóm.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Ennyi hülye picsát egy filmben, egészen hihetetlen. Még kedvelhettem is volna a filmet, csak engem valahogy egészen irritál az ilyen teljesen más világban élő csajok. Eleve elnézést kérek, de az ilyeneket hogy veszik fel az egyetemre?! Volt a filmben egy olyan csaj, aki a malackergetést évezte. No de mindegy is, mondhatja valaki, ez egy film, nem kell komolyan venni, csak nevetni a poénokon, ja, igen nevetni, ha lett volna min. Inkább kínjában mosolyog az ember, mert hogy nem volt vicces az egyszer biztos.

A történet:

„Amikor Shelly-t, a Playboy nyuszit kirúgják a playboy házból, nincs hová mennie, egészen addig, míg rá nem bukkan a Zeta Alpha Zeta diákszövetség lányaira. A tagok - akik nyugodtan benevezhetnének a világ hét legéletreképtelenebb nője címre - elhagyni készülnek otthonukat, és égetően szükségük van egy rámenős nagyvilági csaj tanácsaira.”

Most egyébként Anna Faris-ben csalódtam, mert nem hiszem, hogy szüksége volt erre a filmre, vagy lehet, ennyire nem volt pénze? A horrora akadva sorozatban még elment, de itt most nem tudta velem elhitetni, hogy milyen idióta, még a WC-re se tud elmenni magától.A poénok nagy része, amit szállít inkább kínos, mint vicces. Még azon sem lehet jól szórakozni, hogy hörögve tudja megjegyezni a neveket.

Szóval nem húzom tovább az időt, nekem nem jött be, nem mondom, hogy nézhetetlen, csak annyi, nem kötelező darab. Kell hozzá egy kis szellemi leépítés, mert az egyszeribe biztos hogy herótot kapsz, ami itt látható. Ebből az a legszomorúbb, hogy tényleg vannak ilyen csajok, akik ha kiszabadulnak a valakinek a gondozása alól, nem tudnak magukkal mit kezdeni.

40%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika 2008 vigjatek a hazinyuszi 40 %

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Írta: ANTOR 2008.12.24. 12:36

 

Minden kedves olvasónak, nem olvasónak KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

1 komment

Címkék: unnep karacsony

süti beállítások módosítása