Friss topikok

College (2008)

Írta: ANTOR 2008.12.29. 15:06

Egyet mindenképp jegyezzetek fel: Amerika minden egyetemére csak jó csajok járnak, és ott nem ám a vagány csávóké lesznek, á dehogy, a lúzereké! Itt ők rúgnak labdába. Tinektek vagányok csak a guminő marad, úgy ám. Ja, még el nem felejtem, bulik ezerrel (szinte minden nap), és az ital fogyasztás természetesen gallonban mérik.

Regés-régen tartogattam már a filmet, mert úgy is tudom, hogy rengeteg hasonlóval találkoztam már, és egyébként a mostani ilyen stílusban nyomuló filmek rém unalmasok, ugyanis nem trendi már. Amerika mindig ki sajtolja magából az ilyen alkotásokat(persze van rá vevő, hisz én is megnéztem), már csak azért is, lássa az európai milyen fainak ám főiskolás évek.

A történek három lúzeről szól, akik tapasztalatszerzés címszó alatt egy hétvégére kiruccannak az egyik főiskolába, mert ugyanis oda akarnak majd jelentkezni. No, mivel lúzerek, a kemény vagány csávók megtalálják őket, és mi jön, hát a szívatás. A gyenge idegzetűek kapnak a nyakukban undorító dolgokat. Példának okáért, egy szőrös nagyon hülye majomról nyalogatják le a mit tudom én mit, de nagyon gáz. Ezt még követi olyan finomságok, mint a szarban fürdés, híres ember szobrához való kikötözés, és egyéb nyalánkságok.

Persze jönnek a jó csajok. Itt jegyzem meg, nem kell aggódni, rossznak mondott ribanc nincs meghívva a buliba, mert ugyanis olyan nem létezik. Csak nagy szilikon dudákkal megáldok tehetségek jelnek meg, és kapják el a lúzer csávókat, akiknek elég egy kacér mosoly, és az égész világ az övék.



Nem ragozom tovább, gondolom lejött a lényeg. A film újnak mondott dolgok biztos nem süt el, a klisék tárháza. A poénok néhol ülnek csak, és ahol talán működne is, taccsra vágják az igénytelenkedésel és förtelmesen undorító dolgokkal. De, itt van az, hogy én mégis végig bírtam nézni, és ez nagy szó, mert a Superbad-t a közepénél hagytam félbe, körülbelül a századik „fuck” szó után. Egész egyszerűen irritál az ilyen igénytelen szövegelés. Szerintem nem vicces (de ez legyen az én bajom), inkább kiábrándító. Itt legalább nem beszélnek olyan csúnyán, kisebb-nagyobb helyzeteken még vigyorogni is tudtam.

Csak még annyit, megyek Amerikába, és szétbulizom az agyam, mert ott az a menő, ja és úgy öltözök, viselkedek, hogy én legyen a legnagyobb lúzer, és megkapom a legtutibb csajokat, ti pedig vagányok irány tüdőzni a guminőket, de rögvest.

(ui: minden jól szitál vágánytól elnézést kérek, tudom én, tiétek a világ, ne vegyétek nagyon a szívetekre az itt elhangzottakat. Tényleg, bocsánat)

50%

1 komment

Címkék: kritika 2008 college vigjatek 50 %

süti beállítások módosítása