Friss topikok

Babysitter Wanted (2008)

Írta: ANTOR 2009.04.12. 11:16




Erről a filmről sok mindent nem szabad elmondani, mert ha sokat mondasz, akkor ront az élményen, ha keveset, akkor meg nem tudsz sokat írni róla. Ezért maradjunk annyiban minden megvan ebben a filmben/horrorban, ami az mondatja velem érdemes rászánni az időt. Nem váltja meg a világot, lehet a horror kedvelőinek sem jön be, de én elvoltam vele, eltöltöttem az időt, és nem bántam meg.

A történet kimerül a klasszikus horrorok világában. Van egy csaj aki eljött otthonról tanulni. Persze rögtön lesz egy fazon aki rá szál, követi. Közben elvállal egy bébiszitteri állást, ahol kiderülnek a turpisságok, és adja meg a magvát a történetnek.

A film első fele lagymatag, azt is lehetne mondani, hogy lassan bontakozik ki a sztori, ami negatív egy kicsit, mert végig kell ülni. De megéri, mert az utolsó 20 percben kárpótlást kapunk, ahol felpörögnek az események, megy a vérengzés, a menekülés és természetesen mondanom sem kell minden rejtély feloldódik, megkapjuk a válasz egy kisebb emberi húsban csomagolva.

A félelmetes részt inkább hagyjuk, próbálkoztak vele, de nem jött be, viszont a undor faktor működött, volt rendesen vér, ami ilyen filmeknél szinte előírás.

Ha nincs valakinek jobb programja, akkor vizsgálja be, és talán még be is jön neki.

70%

1 komment

Címkék: kritika horror 2008 70 % babysitter wanted

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr241060692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.12. 16:52:10

25 perc után hagytam abba, azért mert a végén van 20 perc kiválóság nem szenvedek addig:)
süti beállítások módosítása