Friss topikok

Gyilkos áldás (Blessed, 2004)

Írta: ANTOR 2009.04.13. 16:20


Mivel meg volt a locsolkodás, ezért bedobtam ezt a filmet a lejátszóba. Remény. Tudjátok csak ez volt, mert a fórumokon már olvastam, hogy kerülendő. Tényleg az. Csak azért néztem végig, mert nem akartam már abba hagyni, meg nem volt jobb dolgom, meg hogy ide tudjam vésni, ne akarjátok megnézni. Még tv filmnek is gyenge.

A történet nagy gáz. Röviden annyi, hogy van egy házaspár, akik gyereket akarnak, de nem jön nekik össze. Ezért elmennek egy klinikára, ahol megtermékenyítik az anyát. Közben kiderül, hogy többen próbálkoztak már ezen a klinikán, csak éppen nem volt veszélytelen a művelet. Ugyan is valami oknál fogva hullna az anyukák mint a legyek(ez pontosan az egész film alatt egy anyukát jelet). Hogy miért, az legyen titok azoknak(előlegként annyit, hogy az őrdöggel is kapcsolatba van), akik valaha is megnézik.

Színészek teljesítménye elmegy, csak tönkre vágja a dilettáns rendezés, a rossz vágások és az értelmetlen lassítások. A vége meg utra gagyi. Többet nem érdemes mondani róla, még a karakterek számának növelése is felesleges.

Konklúzió, ne akard megnézni, komolyan.

10%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika horror 2004 gyilkos aldas 10 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr571062594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása