Friss topikok

Seholország (Imagine That, 2009)

Írta: ANTOR 2010.01.10. 08:00

Ha Eddie Morphy, akkor biztos lehetünk benne, legalábbis többségében, hogy végjátékkal állunk szembe. Igaz ez a most tárgyalt darabunkra is, ami nem igazán rengeti meg a falakat, mert szokványos, klisés filmmel állunk szembe, de ami a legfontosabb, még ha nem is engem céloz meg igazán a movie, ellenben jól szórakoztam rajta. Ehhez viszont kell biztosan egy jó adag jó kedv is, mert egy rossz passzban lévő én biztos elküldte volna filmet a …, na szóval tudjuk hova.

 

A történet annyi lenne, hogy van Evan Danielson (Eddie Murphy) bróker, aki ad és vesz részvényeket, tanácsokat osztogat, megy is a bolt rendesen, legalábbis addig biztos lábakon állnak a dolgai, amíg nem érkezik egy új ember a céghez, akivel úgymond újító szellemben kell versenyeznie, ami nem igazán megy zökkenő mentesen. Evan-nek azonban van egy lánya, akit egy hétre megkap nyűgnek, de a kislányról kiderül, hogy a képzelt barátai valami veszett jó befektetők, akik bennfentes tanácsokkal látják el Evant, közben ahogy az lenni szokott a lányával is rendezik az apa-lánya kapcsolatot.

Azt nem igazán mondanám, hogy a film vicces, lehet itt-ott mosolyogni, főleg a dumák jók, de inkább erőltett vonalon mozgunk. Eddie Morphy meg hozza a szokványos nagypofájú kemény csávót, aki kurva „nagy” szarba keveredik, de azért a végen rendeződnek a csip-csup dolgok és eközben biztos hogy nem ez lesz a legjobb befektetése, legalábbis ami színészi játékát illeti. A filmet ilyen családi mozimatinénak ajánlanám, se nem rossz, se nem akkora jó, de a gyerek biztos jól szórakozik, mi meg rághatjuk a körmünket mire is neveztünk be ezzel a filmmel, na jó, azért nem.

60%
 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika 2009 vigjatek 60 % imagine that

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr981658829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása