Friss topikok

A szállító 3. (Transporter 3, 2008)

Írta: ANTOR 2008.12.16. 19:03

Sokan sok helyen írták, hogy ez a Szállító most jobb lett, mint az elődei. Hát, nekem a szerény véleményem az, hogy nagyon is nem. Az ez előttiekkel az volt a gond – sokak szerint -, hogy milyen már az, ha egy bombát a kocsi aljáról repülve egy kampóval operálunk le, igen, ez relatíve kevés alkalommal jönne be, de pont leszartam, hogy ilyen van benne, mert izgalmas, könnyed szórakozást nyújtott.



A történet még semmit mondóbb, mert van ugye Statham akit meg akarnak bízni egy melóval, természetesen ö nem csinálja, ezért erőszakkal meggyőzik, majd elvállalja, ekkor magához veszi a kocsiját, fuvaroz vele egy csajt. Közben egy-két bunyó, és tulajdon képen ennyi az egész, tarkítva idióta párbeszédekkel, tehát kijelenthető, hogy forgatókönyv nulla. Ja és valami hulladék (nagyon mérgező) ügye is bekapcsolódik, mert azt le kell valahova pakolni.

Most persze, egy kicsit sem fogott meg, mondom unalmas volt, még sikerült a Barátok köztőn is jobban szórakozni, itt kérem szépen unalom felső foka. Pedig amikor a kocsihoz láncolták(bomba a csuklón, kocsit elhagyva robban) Jason Statham-et, akkor reménykedtem, de teljesen lenyomták azok a förtelmesen szánalmas párbeszédek, amit azzal az ukrán mit tudom hogy hívják csajjal elkövettek. Jeson, neked nem áll ez jól, inkább több akció, és kevesebb szöveget, romantikát kéretik legközelebb hanyagolni.
De ha már az akciónál járunk, kérem szépen 2008-ban olyan vágások vannak, hogy esik, vágás, földön van, majd még idiótán gyorsítunk is rajta.

Mondjunk valami pozitívumot is. T-Bag (Prison Break), sajnálom, de nekem ő mindig T-Bag marad. Gonoszként jól adja, nem volt vele gondom, talán ő miatta vártam is mit hoznak ki belőle, de azért nem érte meg.

Aki látta az előzőket, maradjon meg azoknál, mert akárki akármit mond élvezhetőek voltak. Itt most mellé nyúltak, nem kicsit, hanem nagyon, és szomorúan konstatáltam, számomra nagyon gyenge eresztés lett. Nem győzőt meg, na.

40%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció 2008 szallito 3 40 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr82826732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása