Friss topikok

A halálraítélt (The Condemned, 2007)

Írta: ANTOR 2008.11.01. 15:34

Hát igen, ezzel a filmben csak az a baj, hogy tíz-húsz évvel ezelőtt adták volna, akkor istencsászár alkotássá avanzsáltak volna, de még  így is lerágott csont szerepét nagyon jól betölti. Utánérzésre alkalmas, mert régi akciók atmoszféráját adagolja.



A történet kiábrándítón egyszerű, de ilyen filmeknél nem is kell más. Szóval, összeszednek halálra ítéltekből egy csapatot, akiknek a feladata, hogy ne bánjanak egymással kesztyűs kézzel, tehát aki utoljára marad, megnyeri a szabadulása jogát. Ezt persze közvetítik az interneten is, ami rengeted nézőt vonz.

Amerikában a film megbukott, egyébként ez nem is értettem, hiszen ott nagyon is szeretik az agyatlan dolgokat, na mindegy is. Ami pozitív oldalon jól működött a zene, és a kamaramozgások. Itt tényleg oda tették magukat a készítők, nagyon jó beállításokkal mutatják be a küzdelmeket, ezért tényleg dicséret jár.
A negatív oldalon, gyenge színészek, és a semmilyen sztorit is képesek voltak le redukálni a végére, mert a történet közepétől, nem hogy nem harcoltak egymás ellen, még szövetséget kötöttek, így elvesztette a film a potenciálját. Ez nagy hiba volt, mert ebből ki lehetett volna hozni egy igazán állat filmet, na mindegy.

Mint írtam utánérzésnek tökéletes, számomra a régi fillinget hozta vissza, úgyhogy én azt mondom, egyszer nem volt rossz, a kamera, zene jó megoldásai miatt ajánlani tudom.

60%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika krimi akció 2007 thriller 60 % the condemned

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr30743973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása