Friss topikok

Röviden: Emlékezz rám (Remember Me, 2010)

Írta: ANTOR 2010.06.25. 17:53

Lelkesedés híján, de csak megnéztem ezt a filmet. Habár újat nem mutatott, de azért egyet mégis megértettet az emberel, hogy vannak olyan pillanatok az életben, mikor jobb lenne, ha nem lénél ott, ahol éppen vagy.

Kicsit zavaros, de majd megértitek ha a filmet megnézitek. Szóval a történet nem egy nagy vasziszdasz, mert olyan mintha nem is lenne neki. Sajnos nem tudtam kihámozni mi fán teremne a lényeg, jobbára csak folynak az események, egy-két szerepelő összefut, apa-fia, na a kettőjük kapcsolata a konfliktusok meleg ágya. Majd egy nyomozó, akinek a felesége elvesztése jelent nagy fájdalmat, meg annak a lánya, aki szerelmes lesz. Persze egy olyan srácba, akibe nagyon nem kéne.

A filmnek a minőségével nem sok gond volt. Néhol attól függetlenül, hogy nem igazán vicces a történet, azért remek párbeszédek miatt volt humor is. Szóval a film nézhető, a rendezés is jó, csak valahogy se eleje, se vége, még akkor sem, ha nem is ezt vártam a végére, amit kaptam. Ha őszinte akarok lenni akkor megleptek ezzel a húzással amit a lenyomtak ide befejezés címszó alatt, valahogy nem erre számítottam.

Még annyit, hogy főszerepben Robert Pattinson (Twilight), de feltűnnek még: Emilie de Ravin (Lost), és Pierce Brosnan. Azt nem mondom, hogy nem ajánlom, csak mindenképp vigyük az elvárásainkat egy szintel lejjebb és akkor nem lesz gond. Ennyi lett volna röviden.

70%

1 komment

Címkék: kritika romantikus drama 2010 70 % remember me

süti beállítások módosítása