Friss topikok

Underword: Awakening egy perces részlet

Írta: ANTOR 2012.01.08. 16:05

Múltkor már néztünk pár fotót, most pedig itt van egy perces részlet a filmből.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer underword awakening

Elhurcolva (Abduction, 2011)

Írta: ANTOR 2012.01.07. 11:19

Most tényleg nagyon rövid leszek, mert ezt a filmet még említeni sem nagyon szabad, mert végignézni egy igazi szenvedés, még szerencse, hogyha valamit elkezdek nem igen szoktam félbe hagyni, de most majdnem sikerült. Nézzünk képet, folytatom.

Nyugi drágám, itt vagyok!

Nos, a történet: Nathan (Taylor Lauter=The Twilight Saga) éli a középiskolások gondtalan életét, magyarul, suli, csajok és buli virradásig minden mennyiségben, vagány gyerek na - nem röhög! Szóval - ne zökkenjünk ki - a netten keresgélés közben megtalálja saját gyerekkori képét egy gyerekek eltűnésével foglalkozó oldalon, mikor kis segítség után leesik neki, hogy bizony akiket szüleinek hitt, bizony nem azok. De kik ők? - nem tudja, de kideríti, megjárják a rossz fiuk, hahaha.

Mivel egy akció filmről beszélünk, nem hiszem hogy Taylor Lauter kellet volna castingolni, mint kemény csávót , aki arcberendezést rendez, mert könnyem kicsordult a röhögéstől, mikor mérgesen akart nézni az orosz csávóra, aki éppen az életére tört. Maradjon csak a Twilight vonalon, az az ő világa, ne akarjon már lenni egy Jason Statham.

Mint akció film is szörnyű, nagyon meg kell magam erőszakolni, hogy emlékezzek egy-két jelenetre, pedig tegnap láttam. Nincs sok értékelhető mozzanat a filmben. Nem hogy izgalmas, egyenesen unalmas, a történet érdektelen, fordulatok kiszámíthatók.

Elhurcolva értékelés:

Nos, időpocséklás egy percet is megnézni ebből a filmből, még olvasni is róla, nem is eresztem bő lére az értékelés, egy 20%-ban kiegyezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika akció 2011 20 % abduction elhurcolva

ATM trailer, fiatalok a pácban

Írta: ANTOR 2012.01.06. 19:57

Képzeljük el azt a helyzetet, mikor egy sima ATM-s "bódéban" történő pénzfelvétel után egy örült alak elakar minket tenni lába alól. Három fiatalnak meg is lesz ez a nem épp mindennapi élmény. Nézzük meg a ATM trailert.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer atm

Silent House trailer

Írta: ANTOR 2012.01.06. 19:03

Valós időben forgatott thriller Elizabeth Olsen főszereplésével, aki egy fiatal nőt játszik. Ellátogatnak a nagybátyával és az apjával egy tóparti házhoz, ahol a folytonos torelizással örültbe kergeti egy furcsa alak.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer silent house

84. Oscar gála trailere

Írta: ANTOR 2012.01.06. 18:11

Ugye február 26-án lesz a 84. Oscar gála, valahogy reklámozni kell, hogy? Hát így.

Szólj hozzá!

Címkék: oscar trailer

Photo: 007: SkyFall

Írta: ANTOR 2012.01.06. 17:46

Vodka-martinit, rázva nem keverve! - James Bond

Daniel Craig

Szólj hozzá!

Címkék: photo james bond skyfall

Nem tudod mit néz 2012-ben? Ime

Írta: ANTOR 2012.01.05. 23:44

Ki tud ilyen sok filmet észben tartani, segít nekünk az Empire ebben, összeszedték azokat a filmeket, amiket 2012-ben semmiképp sem érdemes kihagyni. Jó évnek nézünk elébe!

Ide kattintva elérhető a lista, kategóriákra bontva.

Szólj hozzá!

Címkék: hirek empire

Cápák éjszakája (Shark Night, 2011)

Írta: ANTOR 2012.01.05. 20:11

Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy ez a film nem a legjobb eresztés.

A történet röviden: pár fiatal elhúz a városból a nyaralójukba, ott viszont a pancssikálás közben egy hívatlan vendék megkóstolja őket. Persze nem ilyen egyszerű ez, mert a történetbe van "némi csavar", pl. az édes vízbe hogy kerül cápa, normális!? Jó, csalok, mert ezt jól megmagyarázták, szénné is röhögtem magam.

Nos, a történet megértéséhez nem kell matematikai Nobel díjjal rendelkezni, mert a forgatókönyv nem több, mint egy lakmuszpapír, annak is a felét megáztatta az eső és ebből kellet volna kihozni valamit, ami jó hogy nem sikerült. Miért nem? Mert az egyszerűből akartak csinálni bonyolultat. A film felénél darabokra hullik, így az érdeklődés majdhogynem nullára csökken. Végül a kutyát nem érdekli mi lesz a főiskolás fiúk-lányokkal, mert nem tök mindegy?

Az elején azt mondtam, na, csak lesz itt valami, szól a zene, fiatalok-fanta-bulizás, aztán, mikor az első embert megkóstolta a cápa, valami történhetett a készítőkel, gondolom ők is össze hugyozták magukat a félelemtől vagy beszívtak,viszont ha ezek nem, nem tudom mi lelhette őket. A történet vezetés meghal, idióta képsorok, egymás után pakolt jelenetek logikátlan történet folyammal megspékelve. Szerencse, hogy az utolsó tíz percre javítottak, legalábbis próbáltak feszültséget kelteni.

Ha megfeszülök se tudnék sok pozitívat írni, ami működött a Piranha 3D-nél, abból itt semmi. Ami viszont tetszett, hogy a CGI cápa jól nézet ki, úgyhogy itt nincs miért rugdosni készítőket, a kreatívok jól dolgoztak.

Cápák éjszakája értékelés:

Nem hiszem, hogyha kihagyná valaki lemaradna valamiről. Ami miatt talán érdemes megnézni: néhol szépen van fényképezve, így egy 40%-t adok rá, és még jó szívű is voltam.

1 komment

Címkék: kritika horror 2011 40 % shark night capak ejszakaja

Haywire trailer, már a harmadik

Írta: ANTOR 2012.01.05. 18:45

Gina Carano, MMA harcos úgy gondolta, elég már abból, hogy a ketrecbe verjen pépe emberket, ideje filmben is kamatoztatni tehetségét. Ahogy látszik a harmadik trailer alpján ebben biztos nem lesz hiány, csak el is hidje az ember a csajról, hogy képes is ilyen mutatványokra. Nehogy kuncogás legyen a vége, mert mostanában tudjuk milyen nádszál vékony csajokkal akarnak egy suhintással százkilós embereket földhöz vágni, ugyan már. 

Szólj hozzá!

Címkék: trailer haywire

Trailer: Return

Írta: ANTOR 2012.01.05. 18:05

A sztori ott kezdődik, mikor Kelli hazatér a háborúból. Azonban lassan, de biztosan rá kell döbbennie, hogy hiába tér vissza a férjéhez és gyerekeihez, a kisvárosban ahol felnőtt a dolgok bizony megváltoztak. Amit maga mögött hagyott, őt nem várja vissza. Főszerepben Linda Cardellini, és Micheal Shannon.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer return

süti beállítások módosítása