Friss topikok

Rest Stop (2006); Rest Stop: Don't Look Back (2008)

Írta: ANTOR 2008.10.29. 22:00

Hol is kezdjem, néztem(Rest Stop) valami véresen komolytalan , szánalmas, minden értelmet nélkülöző filmet. Nem akarok most teljesen átmenni alpáriba -de most kijön belőlem - hitvány szar egy film volt. Az igaz, hogy van benne vér, az nem kétség, meg fúróval is aprítja a térdet a gonosz, de azon kívül marad a hihetetlen bugyuta történet, olyan logikátlanságok vannak benne, hogy az hihetetlen. Egyébként nincs vége a történetnek, de mért nincs, hát azért, ...

 

... mert, nem fogjátok elhinni, ennek van második része (Rest stop: Dont't Lock Back), ami semmivel nem jobb, mint az első, de legalább annyival, hogy kristályosodik, mit is akartak a készítők filmben eljátszatni, a hihetetlen rossz színészekkel. Van egy olyan érzésem, hogy az elsővel mintha valamilyen promót akartak volna. Fantasztikus mire nem adnak pénzt mostanában.

Egyébként, én nem ajánlom egyiket sem megnézésre, maszimum akkor, ha megvan mind a két rész, mert magában az első nem ér semmit, hiába való időtöltés, egyébként személyesen tapasztaltam. Ha lesz valaha olyan, hogy összeszedem, mik voltak a legrosszabb tíz film, amit láttam, nagy eséllyel pályázik mind a kettő. De hogy ne foglaljon el sok helyet, valószínűleg csak az egyik fog szerepelni a listában.

Ez most ennyi volt. Még a karaktereket sem pazarolom rá. Nyugodalmas jó éjszakát.

10%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika horror 2006 2008 rest stop 10 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr46739326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása