Friss topikok

The Dark(A múlt titka, 2005); Rejtélyek szigete (The Wicker Man, 2006)

Írta: ANTOR 2008.11.14. 11:19

Néztem tegnap két filmet. Bár ne tettem volna, mert ebben a két alkotásban ami közös, az nem éppen pozitív. Nagyon rossz darabok, értelmetlen az egész, kusza történetek, és nem utolsó sorban gyenge rendezés.

Ezekről lenne szó:

The Dark:

Kezdem a jobbal, de ez itt relatív, mert a film rossz. Miért néztem meg? Csak azért, mert látom stáb listát, Maria Mello(Sakáltanya), Sean Bean(Nemzet aranya), aha, csak nem lehet olyan gagyi. De az. Sajnos a színészi játék gyenge, semmi hiteles alkotás, de azért reménykedtem, hogy a történet a végére kerek lesz, de nem, én konkrétan az se tudom mi lett befejezés. Sejtem, de arra meg nincs lelki erő, hogy megnézzem még egyszer, mert egész egyszerűn a dolog nem ér annyit. A legnagyobb gond, az az, hogy egyenesen hülyeség, röhejes az egész cucc. De semmi baj, ilyen alkotások is voltak, és lesznek is. Ebben nincs is meglepő, csak csodálkozom magamon, mindig rá tud venni valami, nézem meg, de mostantól megválogatom a mikre adom a fejem.

20%

Rejtélyek szigete: 

 

Ehhez tartozik egy kis történet, ami megosztok veletek. Nagyban megy haverral a vásárlás az egyik bevásárló központban. Közeledünk DVD-ék felé. Nézegettem, hogy venni kéne valami olyant, amit még nem láttam. Ott van, ehhez nem volt még szerencsém, akkor haverom mondja majd ő megveszi. Hogy mért nem én vettem meg? Sorolom: Főszereplő Nicolas Cage, ezzel nem is lett volna baj, csak a DVD-én egy olyan pasas volt rajta, aki cirka 20 másodpercig lehetett látni a egész film alatt, a többi felületen is csak olyan színészek akik kb. negyedébe sem szerepel . HOL VAN NIC CAGE? Nincs rajta a borítón (legalábbis konkrétan azon, amit mi vettünk, mert megnézve a többi borítót, azokon felelhető). Rájöttem a hogy miért. Szégyenli, nincs messe, rájött ő arra, hogy ehhez a szarhoz nem adja az arcát. Ez eddig Cage legrosszabb alkotása. Súrolja a nézhetetlen kategóriáját. Teljesen értelmetlen sztori, nagyon gyenge megvalósítás. Amit láttunk semmi értelme, kússza az egész, nincs igazi végcél sem, ahogy haladunk a vége felé, úgy romlik az egész és fullad kacsvasba. Sajnálom, de ezt a filmet én szégyelltem, csak azért nem adok neki nagy nullát, mert én vallásom szerint, ha valamit már látok, akkor azt valahogy lehet értékelni, a nulla pedig a semmit jelenti, szóval azért van az, hogy kap egy gyenge 10%-t.


10%


-----------------------------------------------------------

Lehet jövök még ma egy James Bond kritikával, de nem ígérek semmit, mert nem tudom el fogok-e jutni a moziba. Ha most nem, a jövőhéten valamikor meglesem. Olvasva kritikákat elég vegyes, van akinek jó, és van akinek nem, de majd meglátom nekem hogyan fog tetszeni.

1 komment

Címkék: kritika horror 2006 2005 misztikum the dark rejtélyek szigete 20 % 10 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr33768578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.14. 12:58:18

Cage filmje elég rosszra sikeredett, a drámáit nem nagyon szeretem mostanában, az akciói pedig buknak, kéne megint neki egy Jerry Bruckheimer hogy sikert érjen el.
Igaz ez nem volt akció, inkább thriller, bár úgy is elég béna volt.
süti beállítások módosítása