Friss topikok

2008 legjei

Írta: ANTOR 2009.01.03. 11:20

Gondolom ilyenkorra már minden filmes oldalnak megvan, mik voltak az 2008-as év legjobb filmjei, mik azok a filmek, amik megérdemelték, hogy év végén felemlegessük. Én is gondoltam összeszedem azokat, melyek elérték számomra, hogy legek között szerepeljen. Itt csak szigorúan azok a filmek szerepelnek amik szerény véleményem szerint a legjobbak voltak a kategóriájukban, és természetesen írtam róla, vagy ha nem is, akkor láttam. Utoljára pedig megosztom veletek, mit tartok az év filmjének és egy kicsi érvelésre is futja, hogy miért is?

 

Hát akkor nézzük(amiről írtam, az linkelve van):

 

A legjobb akció: Taken

A legjobb vígjátékok: Tropic Thunder, In Bruges

A legjobb animációs mese: Wall-e

A legjobb sci-fi: Cloverfield

A legjobb horror: Eden Lake

A legjobb romantikus: Mindenképpen talán

A legjobb dráma: Fél nelson, Vágy és vezeklés

A legjobb western: Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford

A legnagyobb csalódások: Max Payne, A Quantum csendje, Hancock

A év legjobban vár filmje: A sötét lovag

A év legjobb színészei: Heath Ledger, Robert Downey Jr.

Az év legjobb színésznője: itt gondba vagyok, mert nem emlékszek kiemelkedő női alakításra, de ha tud valaki, akkor jelezze.

 

Tehát nekem ezek filmek jöttem be 2008-ban. Tudom még egy dolog kimaradt, szóval, hogy ne ereszem hosszúra a dolgot, megfogom mondani a tovább gomb mögött nekem mi volt 2008 év filmje, egy kis indoklást is oda fogok biggyeszteni.

 

Iron Man(Vasember)

 

Az indoklás röviden annyi: itt éreztem az év során a látott filmek közül, hogy egyben van az egész, nem lóg ki sehol a ló lábba. Hogy személyes is legyek, a legnagyobb latba az hatott, hogy itt szórakoztam a legnagyobbat. Nem feszengtem a székben, nem néztem az órámat, itt kedveltem meg, és lett az elmúlt évben kedvenc színészem Robert Downey Jr, úgyhogy ezek az indokok miatt választottam az év legjobb filmjének az Iron Man-t.

 

Kicsit megkésve, de megragadva az alkalmat szeretnék mindenkinek erőben gazdag, BÓLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNI!

 

2 komment

Címkék: ujev eredmenyhirdetes

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr63854856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.05. 23:03:33

Az In Bruges nem vígjáték. Vagyis nagyobb mértékben nem az :)

ANTOR 2009.01.06. 11:20:47

Valahol egyet érek, de be kellet valamilyen kategóriába tenni. Meg több filmes oldalon vígjátéknak volt feltüntetve, így győzőt a túlerő.
süti beállítások módosítása