Friss topikok

Szüzet szüntess! (The Girl Next Door, 2004)

Írta: ANTOR 2009.01.03. 17:08

Megmondom őszintén anno nem hittem ebben a filmbe, meg voltam győződve, egy sablonos vígjátéknál semmiképp nem több. Erre teljesen jó volt, még poénok szintjén is. Persze nem mellékesen a szereplők játékával sem volt semmi gond. Ha össze kellene foglalni, akkor az tudom mondani, olyan aranyos. Ennél jobb szót sajnos nem tudok mondani rá. Ja és aki miatt ilyen, természetesen Elisha Cuthbert. Aki sajnos nem tudott ezek kívül értékelhető dolgot felmutatni, ha talán látni akarja valami másban, akkor a Viasztesteket ajánlatos megtekinteni, már csak azért is, mert Paris Hilton is láthatjuk látványosan meghalni.

Visszatérve a filmre, először is tisztázzuk le a sztorit: van nekünk egy teljesítmény orientált emberünk, aki igazából sosem kostól bele az igazi életbe, de a gondolat mindig is foglalkoztatta. Csak nem akadt olyan ember aki belevigye a rosszba. De egy jó nagy szerencsével, egy nagyon szép lány költözik a szomszédba, aki megváltoztatja eddigi életét, és egy sor bonyodalmakon kell keresztül menniük, mire beteljesül a szerelmük.

Na jó, így leírva elég nyálasnak tűnik. Szó sincs róla, remek poénokon ível át a történet, olyan szereplőkel, mint Emile Hirsch, aki bebizonyította tud ő színészkedni. Gondoljunk csak az Út a vadomba-n nyújtott alakítására. De hogy a filmben megjelenő szuper bombázó is meg legyen említve: Elisha Cuthbert is felemelheti magasra a fejét, mert kitűnő munkát végzet. Timothy Olyphant, pedig egy elég érdekes szerepel rukkol elő, habár nem volt nehéz megoldania, de remek arcjátékkal teszi, amit jó nézni.

Azt tudom mondni, minden fiatalnak, és már nem olyan fiatalnak csak ajánlani tudom. Aki nem látta, az lemarad egy remek vígjátékról, amiben negatív talán a vége, ami ugye hepyend, de ezt már megszokhattuk. 

80%

1 komment

Címkék: kritika 2004 romantikus vigjatek szuzet szuntes 80 %

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr5855442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.05. 19:45:17

Nem számítottam sok jóra a cím hallatán, aztán meg sok jó poén volt a filmben, nagyon jó vígjáték volt
süti beállítások módosítása