Friss topikok

Miért éppen Minnesota? (New in Town, 2009)

Írta: sysoca 2009.08.09. 17:07

Lehet, hogy a cím az nem túl kreatív (Miért éppen Alaszka?), és lehet, hogy sztori már lerágott csont, de akkor is jó érzésekkel gondolunk vissza a filmre. A nézése közben nem fogod sokszor a hasadat a nevetéstől, mert annyira nem hemzseg a poénoktól. A készítők elérték számomra a céljukat: másfél óra erejéig mosolyt csaltak az arcomra. Nem egy világot megváltó alkotás, de nem is annak készült. Remek szórakozás pop-cornnal és kólával a kezünkben.

Előítéletre épül a film: a kisvárosban élő emberek sokkal másabbak, mint nagyvárosban elő egyedeik. A Miamiben élő Lucy Hill (Renée Zellweger) csak a karrierjének él, emellett imádja a gazdagságot, és persze a tűsarkukat. Egy megbízatást kap, mely szerint le kell vezényelnie egy gyárnak az átszervezését Minnesotában. Ez a kisváros (New Ulm) újabbnál újabb meglepetéseket tartogat számára. Egy magányos családapa, Ted (Herry Connick Jr.) lesz az, aki megdobogtatja Lucy már régóta jégbe zárt szívét.

Hogy őszinte legyek nem igazán szeretem Renée Zellwegert. Egy kicsit félve fogtam a film megtekintéséhez. De szerintem tökéletes választás volt erre a szerepre, mert ebben a kisvárosban nem a szépség, a gazdagság, és a csillogás a fontos, hanem a szeretet, a becsület, és a vallás. Nyomon követhetjük, hogy egy nagyvárosi liba, hogyan lopja be magát New Ulm szívébe, ja és persze a miénkbe.

Nah szóval mi a tanulság? Költözzetek egy isten háta mögötti helyre,feladva a nagyváros előnyeit, és az ottani környék és emberek, olyan lánykát/úrfit farag belőletek, hogy na csak! Lehet, hogy még szerelem is rátok talál.

60%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika 2009 romantikus vigjatek 60 % new in town

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr61298509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása