Friss topikok

Péntek 13 (Friday the 13th, 2009)

Írta: ANTOR 2009.08.22. 19:32

Nos, ezt egy tipikus horror, egy szálal sem jobb, mint a nagy átlag (The Unborn), sőt nem is rosszabb. Így vagy úgy, azért főlényesen nem lehet lehurrogni, és azt mondani, hogy menjenek a fenébe a készítők. Hiába, ők csak követik a többi hülyét, így lesz egy nagy kultuszú Péntek 13-ból egy rengetegszer látott tucat film.



A történet: van neki. Ha valaki netalántán kíváncsi lenne rá akkor utána olvas, mondjuk itt.

A legnagyobb gond itt nem az, hogy nincs benne kellő mennyiségű véres, kegyetlen halál, az ugyan van, csak kreativitás kéne ide, kérem szépen. Telepakoljuk jól mutató csajokkal, meg pasikal, gyúrunk egy szar történetet köréjük, és hadd szóljon. Végig fusuk, üvöltsük az égeszek, teszünk annyi logikátlanságok, amennyit csak lehet, és ezzel el is van boronálva, megvan a kész film. Csak annyi baj van vele, hogy rossz meg felesleges meg kissé szégyen is meg nem méltó az elődökhöz. Különösebben nem is érdemes sok szót fecsérelni rá. Nekem nem jött be, nem favorizálom az olyant, hogy van egy jól csengő cím, jön egy másodhegedűs rendező (Marcus Nispel), összeszed innen-onnan áll celebeket, írnak valami fostalicska forgatókönyvet, oszt várják, hogy pörögjenek a bankjegyek a kézükben.

Állnaivság lenne azt kérni, hogy senki ne nézze meg, mert önmagában nézve - mondjuk, jót tene neki, ha nem lenne már múltja a sztorinak - végül is egyszer simán nézhető, többször aztán biztos hogy nem.

 

40%

Szólj hozzá!

Címkék: kritika horror 2009 40 % fridey the 13th

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr91331265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása