Friss topikok

G.I. Joe - Megtorlás (G.I. Joe 2: Retaliation, 2013)

Írta: ANTOR 2013.09.12. 11:00

Na, most az van, hogy ezen én nagyon jól szórakoztam, igaz G.I Joe-hoz semmi köze (ilyen apróságon nem akadunk fel), viszont mint akció film, adja. Tudom, tudom, nem mindenki ért ezzel most egyet, de hát ez van.

85127_gal.jpg

A történet, ugyan már, minek az, a lények, hogy legyen itt pár kemény legény, aztán csak élvezni az akciót. Egyébként a film tényleg csak arra jó, hogy egy este leül az ember, jól megnézni és kemény legénynek képzelheti magét párpercig. Egyébként a forgatókönyv nem egy vastag valami, a párbeszédek sem maradandóak, maga a konfliktus is rögtön kitalálható, de mint mondtam is számomra nem is volt elvárás a akadémiai alaposság. 

A filmben feltűnik Bruce Willis is, aki csak azért jó mostanság, mert majdhogynem garancia lett a neve a nézhetett filmre, egyébként külön röhögök ezen, hisz valami hihetetlen módon látszik rajta az unalom. Háta közepére sem kívánja az egészet, amit el is mondott nem is olyan régen, hogy nem szórakoztatja az akció film forgatás (a robbanásokat is meg lehet egy idő után unni), de akkor mért nem fejezi be az egészet, 'oszt nem égeti magát tovább feleslegesen. 

De, szerepel a filmben még Dwayne "The Rock" Johnson is, akiről tudjuk, hogy kemény legény, no itt meg is mutatja mire képes az adrenalin, amit szétlehet robbantani, lőni, nos, az porrá is lesz zúzva, egyszerű ez. A Channing Tatum meg nem sokat szerepel, hisz ő lesz a megtorlás mozgató rugója.

85129_gal.jpg

Szóval, a filmen nem gondolkodtam sokáig, recept valami olyasmi lehetett, hogy legyenek lagymatag szövegek, egyszerű, mindenki által érhető konfliktus és persze az egy perce jutó túlpörgetett csihi-puhi is meglegyen és kész, csak a nép nem zabálta, de annyi baj legyen.

G.I Joe - Megtorlás értékelés:

Mondom, nem nagy durranás a film, de számomra szórakoztattató volt, aki eddig nem látta volna, annak merem ajánlani, szerintem jó akció mozi.  

1 komment

Címkék: kritika akció sci fi 70 % 2013 g.i joe retaliation g.i joe megtorlás

A bejegyzés trackback címe:

https://film4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr95507994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.02. 09:28:46

azt írod semmi köze a g i joe-hoz. az első résznek volt szerinted?

(mert szerintem pont az első rész volt az ami nyomokban se tartalmazott joe-kat)
süti beállítások módosítása